Зґвалтування дитини в Сумах групою підлітків: розкрилися моторошні факти тривалих тортур (6 ФОТО)

У Сумах банда малолітніх підлітків систематично знущалася над дитиною

Підлітки 12-14 років протягом півроку систематично знущалися над семирічним хлопчиком у Сумах. Нелюди піддавали дитину моральному і фізичному, у тому числі і сексуальному насильству. Нещодавно обставини справи стали відомі на всю країну, а жителі міста вийшли на протести, адже злочину з ряду причин не давали розголосу.

Нині ж, як пише Obozrevatel, з'ясувалися просто дикі подробиці того, що одні діти можуть робити з іншими – більш слабкими і беззахисними.


Також стало зрозуміло, чому знущання над малюком довго не кваліфікувалися як «зґвалтування».

ЛЮДИ БОЯТЬСЯ ВИПУСКАТИ ДІТЕЙ

Район «Добровільний» у Сумах складається з приватних будинків. Тут усі одне одного знають, і моторошна історія про знущання над 7-річною дитиною тепер відома всім. Знущання з хлопчика тривали з березня.

Банда підлітків систематично здійснювала над дитиною насильство, а відео викладали в інтернет. Тепер батьки бояться відпускати дітей гуляти, та й дорослі озираються зайвий раз, .

«Ці малолітки, їм по 12-14 років, навчаються у місцевій школі №16. У навчальному закладі давно з дисципліною не все в порядку.
 

Із 2012 року батьки наполягають на тому, щоб поміняли директора. Але все без толку. Ось тепер учні цієї школи і відзначилися», - розповіла місцева мешканка.

ЗМУШУВАЛИ СІДАТИ НА ПЛЯШКУ

Перше відео з'явилося в YouTube ще в березні.На ньому підлітки змушували хлопця їсти собачі екскременти. Хлопчик розгублений, його обличчя було вимазане, а малолітні садисти за кадром запитують:

«Ну що смачно?

Правда, смачно!»

На другому відео нелюди змушують дитину сідати на відломану від парасольки ручку.

А самі примовляють: «Нижче сідай, нижче». Потім хлопчика змушували сідати вже на пляшку і знову ж - все на відео. Сталося це 25 липня. Хлопчик ішов додому і сильно плакав.

Його зустріли інші діти, які й привели дитину додому, де їх зустрів батько.
 

«Він став розпитувати, що сталося, тоді хлопці йому розповіли. Батько одразу викликав поліцію», - розповідає місцева мешканка.

ПОЛІЦІЯ ЗАЯВИЛА, ЩО ЗГВАЛТУВАННЯ НЕ БУЛО

Однак на думку місцевих жителів, поліція не поспішала відкривати провадження. «Коли ми туди зателефонували й поцікавилися, на якій стадії перебуває розслідування, то нам відповіли:

«Яке розслідування, про що ви?».

Потім ми прочитали, що в поліції заявили, що ніякого зґвалтування дитини не було! Тому батьки мікрорайону спонтанно вийшли на акцію протесту», – розповідає місцева жителька.

Щоправда, як помилково писали раніше, ніхто залізницю не перекривав.

«Ми всі боїмося за своїх дітей. Тому що сьогодні ця дитина, а завтра нападуть на мою дитину. Всі налякані. Ці підлітки ведуть асоціальний спосіб життя. Вони можуть обматюкати дорослих, пошкодити майно. І їм усе сходить із рук, просто дивно», – говорить житель мікрорайону Віталій.

БАТЬКИ ПІДЛІТКІВ ЇХ ЗАХИЩАЮТЬ

Люди розповідають, що в злочині брали участь до семи підлітків, але найактивнішими були троє: Артем П., Артем Р., Вадим Л. Усі вони учні однієї школи №16.

«У одного з них, Вадима Л., мати працює технічною співробітницею в судово-медичній експертизі. Вона горою стоїть за свого сина, запевняє, що він нічого не робив. Хоча відомо, що він підбурювач.


Артем П. із сім'ї, де четверо дітей. Зараз його нікуди не випускають.


А в Артема Р. чи батько, чи вітчим кілька разів уже відбував термін. Він йому каже, що, мовляв, свідків немає, ніхто тебе не бачив, тож нічого не доведуть, не бійся», – розповіла місцева мешканка, яка трохи знає цих підлітків.

СПРАВУ ПЕРЕКВАЛІФІКУВАЛИ, АЛЕ…

Після того як жителі вийшли на акцію протесту й показали місцевим правоохоронцям відео знущань, відразу приїхали кілька десятків поліцейських, слідчих, які стали оформлювати документи.

Тепер поліція перекваліфікувала справу з ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) на ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) ККУ. У поліції пояснюють, що сталося це після опитування очевидців і учасників подій, а також після перегляду відеозаписів. Справу веде міське управління поліції Сум.
 

«Підлітків встановлено. Складено адміністративні протоколи на їхніх батьків за статтею 184 про невиконання батьківських обов'язків Адміністративного кодексу України.


У межах кримінального провадження проходять допити підлітків. Думаю, що покарання насамперед понесуть батьки цих дітей», – сказав OBOZREVATEL радник ГУ Нацполіції в Сумській області Володимир Крупецький.

Однак жителі мікрорайону Сум не збираються відступати. За їхніми словами, батькові дитини вже пропонували гроші за те, щоб він забрав заяву й забув про цю історію. Але батьки хлопчика не збираються цього робити. Вони готові знову вийти на акцію, якщо їх вимог не будуть чути.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень