«Мені розписку не треба: в мене посвідчення УБД»: рівняни – про згоду на секс

Вони і жартують, і серйозно обговорюють цю тему

Ми зібрали деякі найцікавіші коментарі з соцмережі Фейсбук, які стосуються нового закону:

Юрій Яцика Або в Україні стане популярним груповий секс - розписки будуть оформлятися при свідках і будуть взаємовигідним рішенням, або ж п'янство буде процвітати. На крайній випадок, охочі виїдуть за межі України.. Принаймні, на момент вступу Закону у дію, перебував за межами України, тому поки що терпимо )

Leonid Repeta всі ці розписки - це приколи "нашего гАрадка". Все переходить у форму товарно-грошових відносин, легалізується проституція: хочеш сексу - іди на вулицю "червоних ліхтарів", плати і отримай те, що хочеш, як у розвинутих країнах. Демократія і ніякого насильства. А от для невиправних романтиків - це катастрофа. Хоча, шукай собі подібну і все буде ОК).

Міша Оліферов Мені розписку не треба: в мене є посвідчення УБД.

Irena Sluta Міша Оліферов звучить романтично. Для БДСМ фанатів.

Микола Кириллов Треба абонемент брати одразу на рік))

Tanya Zakordonets 11 січня о 16:58 · Я в шоці не з "нового закону по згвалтуванню". Я в шоці з реакції двоногих. По-іншому не можу сказати, вся стрічка забита. В двох словах: що змінилось? Нічо! Нічо, крім слів в законі. Процедура та ж. Менти ті ж. Чо сситє? Таке враження просто, що з новими словами в законі щось мінялось. 
Нічо не мінялось. Згвалтування не мало жожного відношення до сексу. Як не має і зараз.
Шантажистка яка була, такою і буде. Думайте сто раз, кого тр...єте, і буде вам щастя.

Валентин Дупак 2 год · Познайомилися на дискотеці. Приїхали до неї додому. Він знав про тоталітарну секс-реформу та передбачливо взяв у неї письмову розписку про згоду на секс. Коли почали цей процесс, вона на третій хвилині почула звук кипіння чайника на кухні та зажадала, щоб він зупинився. Але він не послухав її. Обурена, вона викликала поліцію, та заявила про згвалтування. За її твердженням згоди на секс після 3 хвилини вже не було. Обвинуваченого у тяжкому злочині суд відправив у СІЗО на 3 місяці. Чи зможе він звідти і як швидко довести свою невинуватисть у злочині за новою редакцією статті 152 ККУ? (Примітка. У 2017 році відсоток виправдувальних вироків в Україні склав 0,29%).

Ліана Диновська 11 січня о 19:12 · Занадто багато сміху навколо змін до КК України, про добровільну згоду на секс! Насправді, такі зміни необхідні, вони слугуватимуть певним захистом перш за все у подружніх стосунках. Зокрема, роками у деяких сім’ях нормою є матеріальний/психологічний та інш. тиск, примушення до сексу з тієї, чи іншої причини. Кохайтесь за добровільною згодою! Сподіваюсь, з роками шантаж і тиск зникне у подружніх стосунках українців!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень