Зганяють набряки й виводять токсини: чотири смачних напої для жінок на щодень

Подруга одразу подумає, що ви схудли

Набряки - це неприємний стан, який часто супроводжує різні захворювання та проблеми в організмі. Вони виникають через затримку рідини в тканинах і можуть бути спричинені поганою циркуляцією, неправильним харчуванням або гормональними змінами. Це особливо помітно в спеку.

Один зі способів здолати набряки - це вживати певні напоїв, які допомагають вивести зайву рідину з організму.

Зелений чай

Зелений чай багатий на антиоксиданти, які допомагають організму позбавлятися токсинів і зайвої рідини. Він також стимулює обмін речовин та покращує травлення, що сприяє більш ефективному виведенню набряків.

Сік артишоку

Сік артишоку є відмінним діуретиком, тобто стимулює виведення рідини через сечову систему. Завдяки своїм властивостям сік артишоку допомагає знизити набряки та покращити загальний стан організму.

Алое вера

Алое вера містить природні фітохімікати, які мають сечогінну дію. Це дозволяє організму виводити надлишок рідини та токсинів, що сприяє зниженню набряків та покращенню загального самопочуття.

Журавлинний сік

Журавлинний сік містить речовини, які допомагають боротися із запаленням та затримкою рідини в організмі. Вживання журавлинного соку може покращити кровообіг та зменшити набряки у тканинах.

Напої, що виводять зайву рідину, можуть стати відмінним способом усунути набряки і привести організм у баланс. Однак, перед додаванням цих напоїв до раціону, рекомендують проконсультуватися з лікарем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень