Згадала, що українка: заплакана Лобода звернулась до росіян (ВІДЕО)

Опублікувала звернення

Співачка Світлана Лобода, яка останніми роками виступала і жила в Росії, записала сльозливе відеозвернення, в якому розповіла, що останні 5 днів стали найгіршими в її житті.

- Впродовж 4 років я жила в Росії і працювала в Росії, Україні та по всьому світу. Нині живу в Європі – сказала співачка.

Попри це, вона назвала себе «українською співачкою» та озвучила важливе:

- Я хочу сказати, що в моїй країні, в Україні, відбувається повномасштабна війна. Людей убивають, люди змушені ховатися у підвалах. Їм нічого їсти, а з ними поряд маленькі діти. Багато хто намагається втекти – під кулями, під ракетами, – розповів Лобода.

Вона повідомила, що зараз у Києві перебуває її родина.

- Там мій тато, моя сестра, мої брати, мої тітки, дядьки, бабусі та дідусі, і вони всі ховаються в гаражах, підвалах, метро, бо вивезти їх ми поки що не можемо, бо це дуже небезпечно – сказала артистка.

Вона також звернулася до тих, хто може «зупинити цей жах» - до росіян. 

- Є люди, які вершать долі та які можуть зробити так, щоб усе це пекло закінчилося. Це всесвітня катастрофа для всього світу. І до чого ми прийдемо, незрозуміло. Наше життя – на волосині. А Україна з кожною секундою втрачає і втрачає, і втрачає людей. Але ж ми всі хочемо миру, всі люди на планеті – хочемо миру. Серед моїх підписників 10 млн росіян, я вас дуже прошу, я благаю вас: давайте всі зупинимося, – закликала Лобода.

https://www.instagram.com/p/CahVqRTBRWE/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень