Зеленський подарував вишиванку …неіснуючому президенту

Офіс президента Зеленського прозвітував про подарунки від президентського подружжя лідерам світових держав до Дня вишиванки. Згідно з повідомленням, вишиванку отримав і …президент Канади, повідомляє «Європейська правда».

До Всесвітнього дня вишиванки президент і перша леді України відправили у подарунок лідерам країн світу традиційні українські вишиті сорочки. Символічні подарунки, які несуть у собі частину української історії та культури, отримали президенти та перші леді Сполучених Штатів Америки, Федеративної Республіки Німеччина, Французької Республіки, Канади, Республіки Польща, Турецької Республіки та інших країн, - йдеться в офіційному повідомленні пресслужби офісу глави держави. 

Однак не зрозуміло, кому саме надійшли подарунки у Канаді, оскільки посади президента в цій країні немає. Формально лідером Канади є королева Великої Британії Єлизавета II. У країні її представляє генерал-губернатор. Джастін Трюдо обіймає посаду прем'єр-міністра, а його дружину неофіційно називають першою леді, однак її титул формально не затверджений.

Згодом, коли мережею вже розійшлася новина про вишиванку для «президента Канади», в повідомленні на сайті президента України внесли корективи: «президентів» замінили на «лідерів». Також в ОПУ відмовилися від твердження про те, що надсилали подарунки і для «перших леді».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: курйоз
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень