Зеленський проти коронавірусу та ЗА примусову вакцинацію українців?

Відповідь гаранта на петицію щодо неприпустимості масової вакцинації

Про примусову вакцинацію та кроки щодо протидії поширення коронавірусу Володимир Зеленський написав у відповіді на електронну петицію, у якій просили «не допустити примусового тестування та вакцинацій». Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Також Володимир Зеленський нагадав, що обов’язкова вакцинація проти особливо небезпечних інфекційних захворювань передбачена законами України:

… основи законодавства України про охорону здоров’я включають обов’язок людей не тільки піклуватися про своє здоров’я та здоров’я дітей, але й не шкодити здоров’ю інших, а також проходити профілактичні медичні огляди та робити щеплення.

У відповіді на петицію йдеться, що

стосовно окремих особливо небезпечних інфекційних захворювань можуть здійснюватися обов’язкові медичні огляди, профілактичні щеплення, лікувальні та карантинні заходи.

Також для запобігання поширенню інших інфекційних захворювань обов’язковим профілактичним щепленням підлягають працівники окремих професій, виробництв і організацій.

Крім того, Зеленський зазначив, що Всесвітня організація охорони здоров’я вважає, що відмова від вакцинації є однією з глобальних загроз людству.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар повідомляв про примусову вакцинацію українців проти коронавірусу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень