Зеленський відповів на петицію про примусову вакцинацію

Петиція набрала понад 25 тисяч підписів

Зокрема, глава держави звернувся до голови Верховної Ради і прем'єр-міністра щодо розгляду питання про введення відповідальності за примусові щеплення та компенсації негативних наслідків після щеплень.

Про це йдеться у відповіді глави держави.

Петиція №22/121610-еп «Кримінальна відповідальність за примусову вакцинацію» набрала необхідні 25 тисяч підписів.

Президент додав, що для запобігання поширенню інфекційних захворювань обов'язковому щепленню підлягають працівники окремих професій, а в разі загрози виникнення особливо небезпечної інфекційної хвороби чи масового поширення небезпечної інфекційної хвороби на відповідних територіях і об'єктах можуть проводитися, за епідемічними показаннями, обов'язкові профілактичні щеплення проти цієї інфекційної хвороби.

Нагадаємо, 2 серпня на сайті Президента було зареєстровано електронну петицію з вимогою «терміново ввести кримінальну відповідальність та зобов'язати уряд брати на себе відповідальність за кожну вакциновану особу і компенсувати матеріально та у вигляді медичної допомоги будь-які зміни фізичного стану та здоров'я що могли б бути хоча б теоретично спричинені вакциною протягом 5 років з дати вакцинації». Петицію загалом підписали 26 663 особи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень