«Зеленський асоціюється в мене з кардіоапаратом», - Андрій Антоненко (Riffmaster) дав перше велике інтерв’ю (ВІДЕО)

Сергій Іванов вів з ним розмову в шкарпетках

Riffmaster (Андрій Антоненко): Перше велике інтерв'ю|АНТИПОДИ. Так називається це відео, яке виклали на YouTube-каналі ISLND.TV

Зазначимо, що АНТИПОДИ це програма інтерв’ю на телеканалі «ІСЛАНДІЯ». Ведучим цих інтерв’ю є відомий журналіст із Луганська Сергій Іванов, який, зокрема, відомий своєю виразно проукраїнською позицією.

Не дивно, що Riffmaster Антоненко погодився дати перше інтерв’ю саме АНТИПОДАМ.

Тим паче, що формат телеканалу «Ісландія» є геть не помпезним (на відміну від «Прямого» приміром), то ж тут розмова знята в квартирі Ріфмастера, де той знаходиться під домашнім арештом виглядає цілком прийнятною.

Сергій Іванов у шкарпетках -- ліворуч. Помешкання Ріфмастера загалом виглядає дуже скромно: ви самі побачите це на відео

Хоча, насправді, таке інтерв’ю, напевно, з цікавістю переглянули б усі.

Важливо, що в ході самої розмови Андрій Антоненко (Riffmaster) виглядає абсолютно щирим і не злим. Всі, хто мав якісь сумніви, тепер можуть їх собі – розвіяти.

Натисніть плей для перегляду

В кінці героя розмови просять в режимі бліц видати свої «музичні асоціації», що викликають у нього ті чи інші політики. Зокрема, згадують Путіна, Авакова, Порошенка та Зеленського.

Цікаво, що Володимир Зеленський в музичному плані плані викликає у Ріфмастера асоціацію тільки з кардіологічнийм апаратом, коли той видає… праму лінію та однотонний звук.

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень