Здійснення бажаного – Овнам, все лише для себе – Близнятам: гороскоп на 23 червня

А Дівам варто подбати про здоров’я

ОВНИ

Ідеальний день для серйозних рішень і пропозицій. Зараз може відбутися те, про що ви довго мріяли. 

ТЕЛЬЦІ

Вдалий час для самореалізації та ділових знайомств. Є можливість через свої зв'язки отримати фінансову підтримку або зміцнити професійні позиції.

БЛИЗНЯТА

Вкладайте свій час, гроші та інтелект лише в себе. Будьте ініціативними, але не забувайте про холодний розрахунок у фінансових питаннях.

РАКИ

У вас є шанс зміцнити свої особисті стосунки. Проводьте більше часу зі своєю половинкою та приділяйте більше уваги її словам. Так ви зможете владнати непорозуміння, які тривалий час вас засмучували.

ЛЕВИ

День гарний для кар'єри, звернення в інстанції, роботи з документами та для завершення старих справ. Постарайтеся з самого ранку налаштуватися на позитивний лад.

ДІВИ

Саме час зайнятися своїм тілом, а також перейти на здорове харчування. Навіть прості домашні тренування дадуть хороший результат.

ТЕРЕЗИ

Не витрачайте часу на ті справи, які не принесуть вам перспектив у майбутньому. Визначте пріоритети й поставте свої бажання на перше місце.

СКОРПІОНИ

Вас чекає не надто приємний сюрприз від близької людини, але все буде цілком очікувано, тому не варто дуже хвилюватися з цього приводу й витрачати свої нерви.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете дуже активними та напрочуд працездатними. Не звертайте увагу на критику. Найімовірніше, неприємні слова ви почуєте від тих людей, які вам заздрять.

КОЗОРОГИ

Не дозволяйте собі надмірностей. Особливо ввічливими будьте з особами протилежної статі.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно прислухатися до думки оточуючих. Заховайте свої амбіції та поводьтеся з людьми простіше.

РИБИ

Не економте зараз на собі. Це покращить настрій і підніме самооцінку. Але витрати повинні бути доцільними. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень