Здійснення бажань – Ракам, вибачення – Дівам: гороскоп на 9 березня

А в житті Скорпіонів відбудуться приємні зміни

ОВНИ

Не спокушайтеся на участь в авантюрах, адже ризикуєте дуже пошкодувати про це. Також не можна перенавантажувати організм, дотримуйтеся помірності у всьому.

ТЕЛЬЦІ

Постарайтеся оточити себе тишею та спокоєм – вам необхідно відновити витрачені сили.  Якщо маєте з кимось конфлікт, то станьте ініціатором примирення. 

БЛИЗНЯТА

Вам необхідно зберігати емоційну рівновагу, не дозволяти собі бути дратівливими чи агресивними, не вступати в конфлікти. Стежте не тільки за тим, що ви говорите, але й як саме.

РАКИ

Вас чекає приємний сюрприз. Це час здійснення бажань, тому насолоджуйтесь.

ЛЕВИ

Зорі сприятимуть тим, хто точно знає, чого хоче, й уміє планувати свої дії. Проблеми намагайтеся вирішувати відразу ж, не відкладаючи їх на завтра. 

ДІВИ

Цей день підходить для того, щоб попросити вибачення та налагодити стосунки.

ТЕРЕЗИ

Не давайте обіцянок, якщо не впевнені, що зможете їх виконати. Уникайте хаосу й не дозволяйте емоціям керувати вами. Все, що ви зробите зараз, має бути обдуманим і вагомим. 

СКОРПІОНИ

Зміни на краще очікуються вже цього дня, тому гарний настрій і самопочуття гарантовані. Єдине, що може потривожити вас – це дрібні непорозуміння з дітьми. 

СТРІЛЬЦІ

Не треба триматися за образи. Почніть жити сьогоднішнім днем, ставте нові цілі. І життя зміниться.

КОЗОРОГИ

Щоб відновити сили, зорі радять присвятити вільний час улюбленому заняттю. Небажано їхати далеко від дому. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня вдалими виявляться будь-які фінансові операції. Можна робити великі покупки.

РИБИ

Зараз небажано займатися важливими питаннями. Уникайте стресових ситуацій та пам'ятайте, що ваш настрій залежить тільки від вас. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень