Зброя, психотропні речовини та балаклави: на Рівненщині затримали членів організованого угруповання

На їхньому рахунку щонайменше 20 розбоїв

Служба безпеки спільно з кримінальним розшуком Нацполіції затримали на Рівненщині організатора та членів організованого угруповання. Протягом року вони тероризували мешканців Рівненщини. Правоохоронці встановили їхню причетність до понад двох десятків розбійних нападів та грабежів, - повідомляє прес-служба цправління СБУ у Рівненській області:

- Правоохоронці встановили, що четверо зловмисників погрожуючи вогнепальною та холодною зброєю, застосовуючи фізичний тиск та погрози грабували домівки місцевих мешканців для заволодіння грошима, цінними речами та бурштином-сирцем. Задокументовано, що учасники угруповання здійснили більш ніж двадцять розбійних нападів на домівки громадян у різних районах Рівненщини.

Затримані раніше вже були засуджені за злочини насильницького спрямування і відбували терміни покарання.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та у транспортних засобах учасників угруповання, правоохоронці вилучили стартовий пістолет марки «Сталкер» перероблений під вогнепальну зброю із набоями до нього, ножі, дерев’яні біти, газові балони, балаклави та психотропні пігулки. Усі ці предмети направлено на експертизу.

Чотирьом членам банди повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення їхньої причетності до вчинення інших тяжких та особливо тяжких злочинів на території Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень