Зайцева, яка збила на смерть 6 людей, засмагає «за ґратами» (6 ФОТО)

«Где справедливость?» (с)

Засуджена за смертельну ДТП у Харкові Олена Зайцева засмагає в Покровському виправному центрі №79 у Дніпропетровській області.

Її знімки «з-за ґрат» опублікувала на своїй сторінці в Facebook Олександра Загранична.

«На фото вбивця Зайцева та ще одна мажорка на ім'я Валя. Ось так відбувають покарання ті, у кого є гроші, і ті, у кого немає грошей», – написала Загранична.

[media=185849] [media=185851]

Загранична виклала фото не лише Зайцевої, а й інших засуджених жінок, які саме тоді працювали.

Достовірність цих фото OBOZREVATEL підтвердила начальниця Покровського виправного центру №79 Інна Мицюк.

Вона повідомила, що фотографії справді зроблені в ПВЦ №79 у Дніпропетровській області, і пояснила, чому таке стало можливим.

«Фотографії справді зроблені іншими засудженими, але про жодні поблажки для Зайцевої мови немає.


Для розуміння: вона перебуває в секторі, де відбувають покарання жінки, які засуджені за злочини з необережності – до позбавлення волі.


Вони повністю ізольовані від інших засуджених (до обмеження волі. – Ред.). Усього в секторі, разом із Зайцевою, їх шестеро», – розповіла Мицюк.

За її словами, ця категорія засуджених не має права вільно пересуватися територією – це законодавчо заборонено.

«Вони постійно перебувають тільки в секторі, у них свій маленький прогулянковий дворик. Не можуть мати при собі мобільні, а телефонні переговори дозволені тільки в черговій частині, під наглядом адміністрації», – додала начальниця виправного центру.

 

Водночас у засуджених до обмеження волі жінок більше «можливостей». Вони мають при собі мобільні телефони, вільно пересуваються територією виправного центру й навіть виїжджають у місто за покупками.

Інна Мицюк розповіла ще про одну відмінність у відбуванні покарання цих двох категорій.

«Згідно із законом засуджені до обмеження волі зобов'язані працювати, тому що вони тим самим забезпечують своє утримання в установі.


А ось ті, хто відбуває покарання позбавлення волі, цього робити не зобов'язані. Однак п'ять жінок виявили бажання працювати, серед них і Зайцева», – розповіла начальниця виправцентру.

Нагадаємо:

18 жовтня 2017 року о 20:45 в Харкові на вулиці Сумській сталася аварія. Позашляховик Lexus зіткнувся із Volkswagen, після чого Lexus викинуло на тротуар, де стояла група людей. Від удару загинуло шестеро осіб, ще шість – постраждали.
 

За кермом авто була 20-річна студентка Олена Зайцева, яка на момент аварії перебувала під дією наркотиків
 

26 лютого 2019 року суд виніс вирок водіям автомобілів Lexus та Volkswagen – Олені Зайцевій та Геннадію Дронову – по 10 років позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами терміном на три роки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень