Зайшли з території Білорусі. Яка доля нелегалів, виявлених на Рівненщині з початку війни

Факти нелегального перетину кордону підтвердили у Рівненській ОВА

17 нелегальних мігрантів виявили на Рівненщині з початку повномасштабного вторгнення. На сьогодні двох з них депортували з України, це жителі Білорусі та росії, які не змогли пояснити мету свого перебування у нашій країні.

Чи були це люди, яких спеціально відправили з території Білорусі для виявлення слабких місць на кордоні для можливого заходу ДРГ, з’ясовують правоохоронці.

 

Решта людей, які нелегально перетнули кордон або уже воюють на стороні України проти окупанта, або проходять підготовку до служби у ЗСУ, - розповів в ефірі Радіо Трек голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

Нагадаємо, наприкінці листопада у Житомирській області виявили групу нелегалів, яких до кордону привезли начебто білоруські силовики. Тоді повідомлялося, що вихідцям з Південно-Східної Азії наказали йти на кордон з Україною. Так білоруські силовики хотіли виявити слабкі місця на кордоні для можливого заходу ДРГ.

Очільник Рівненщини зауважує, що кордон на Рівненщині залишається непорушним. Мешканці області можуть спокійно працювати й займатися справами, які обов’язково наближають нашу перемогу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень