Заяву-приєднання до договору газопостачання можна роздрукувати в Інтернеті

Для цього її потрібно завантажити із Особистого кабінету

В Особистих кабінетах уже доступні рахунки за січень та бланки заяв-приєднань.

Споживачі природного газу можуть завантажити з Особистого кабінету на сайті 104.ua рахунки за використаний в січні газ. Окрім того, в Кабінетах уже доступні для завантаження заяви-приєднання до умов договору на постачання природного газу.

Споживачі газу, які ще не отримали  або зіпсували бланк заяви-приєднання, можуть не поспішати до газопостачальної компанії аби отримати новий зразок, а завантажити готову заяву із Особистого кабінету. Програма автоматично відображає усі необхідні дані споживача, а тому клієнтам необхідно лише перевірити зазначену інформацію та підписати роздруківку у відведених місцях та повернути до «Рівнегаз Збуту».

Спрощена процедура укдадання договору не вимагає від споживачів додаткових документів і  дозволяє споживачам газу, не виходячи із дому, заповнити заяви.

«Підписані заяви можна надіслати поштою, передати через контролера або віднести до найближчого абонвідділу та залишити у спеціальній скриньці. Лише у випадку, якщо дані про споживача у заяві вказано неправильно, тоді клієнту необхідно прийти до газопостачальної компанії із документам для їх виправлення», - розповідає директор ТОВ «Рівнегаз Збут» Леонід Кошельник.

Також споживачі природного газу уже можуть одержати із Особистого кабінету рахунок за використаний газ у січні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень