Заявляв, що України, як держави не повинно бути: на Рівненщині викрили чергового прихильника рашизму

Він хотів вигнати з України всіх, хто не підтримує путінський режим

Фото з мережі
Фото з мережі

На Рівненщині СБУ викрила чергового прихильника рашизму, який хотів вигнати з України всіх, хто не підтримує путінський режим. 

Черговим зрадником став 64-річний уродженець Луганської області, який після початку повномасштабного вторгнення приїхав до Рівного як внутрішній переселенець.

Прибічник путінізму неодноразово у забороненій соцмережі публічно прославляв дії російських загарбників та поширював антиукраїнські наративи російських пропагандистів.

Співробітники спецслужби встановили, що зловмисник відкрито заявляв, що України, як держави, не повинно бути та наголошував на необхідності вигнати усіх, хто не підтримує путінський режим.

 

Крім цього, захоплювався діями російського й білоруського диктаторів та підтримував ведення агресивної війни з боку рф проти нашої держави.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Матеріали справи скеровано до суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень