Заявив, що підтримує бомбардування України: Єфремов попросив Верховний суд «скостити» йому строк

Ймовірно, у такий спосіб актор захотів схилити на свій бік прихильність путіністів

Заслужений артист росії Михайло Єфремов, який зараз відбуває покарання в Бєлгородській області за смертельну ДТП, попросив Верховний суд «скостити» йому строк, між іншим заявивши, що підтримує війну в Україні.

Ймовірно, у такий спосіб актор захотів схилити на свій бік прихильність путіністів.

Окрім цього, злочинець маніпулює «поганим здоров'ям, відсутністю зауважень у колонії та трьома дітьми». Про це адвокат Єфремова Петро Хархорін розповів пропагандистам з Mk.ru,

На сьогодні він відбув практично 22 місяці під вартою, з них у колонії №4 – близько 15 місяців. За 15 місяців він не отримав жодного зауваження.


Крім того, у Єфремова погане здоров'я, а на утриманні троє неповнолітніх дітей, – йдеться в коментарі правозахисника.

Варто додати, що до того, як Єфремов загримів за ґрати, його риторика щодо політики диктатора повністю відрізнялася. Зокрема, у березні 2014 року разом з іншими діячами культури артист висловив свою незгоду з окупацією Криму.

Нагадаємо, що 8 червня 2020 року актор скоїв смертельну ДТП у нетверезому стані в центрі Москви, в результаті якої загинув 58-річний Сергій Захаров. Суд оголосив йому покарання у вигляді 7,5 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень