Заява про екологічні наслідки діяльності

У результаті експлуатації житлового комплексу

Ця заява оприлюднюється для оповіщення всіх зацікавлених осіб.

Подається без змін.

ЗАЯВА ПРО ЕКОЛОГІЧНІ НАСЛІДКИ

діяльності в результаті експлуатації житлового комплексу

Дані про планову діяльність, мету і шляхи її здійснення.

Проект «Будівництво житлового комплексу №1» (в районі вулиці В’ячеслава Чорновола міста Рівне) виконаний ТзОВ «АТІБА».

Замовник проекту : Радченя Іванна Валеріївна.

Метою даного проекту  є:  забезпечення населення індивідуальним житлом, забезпечення автономною системою теплопостачання споживачів, зменшення непродуктивних витрат тепла, економія палива, водних ресурсів та електроенергії.

Кількісні та якісні показники оцінки рівнів екологічного ризику та безпеки для життєдіяльності населення, а також заходи, що гарантують здійснення діяльності відповідно до екологічних норм і стандартів.

Розрахунок забруднення атмосфери проведений за допомогою ПК «ЕОЛ 2000(h)» для розрахункового прямокутника 2000 х 2000 м з кроком 25 м і урахуванням значень фонових концентрацій та вимог ДСП 173-96.

На основі проведеного розрахунку розсіювання одержані максимальні приземні концентрації забруднюючих речовин, які не перевищують допустимих норм у межах розрахункового прямокутника і становлять: по діоксиду азоту – 0,6056 ГДК, по оксиду вуглецю – 0,0184 ГДК.

Ресурсозберігаючі, захисні, відновлювальні, компенсаційні та охоронні заходи, розроблені в проекті, дозволяють зберегти екологічну рівновагу в районі розташування комплексу, знизити до мінімуму вплив негативних факторів, що можуть впливати на природні умови.

Рішення, прийняті проектом, у цілому дозволяють підтримувати нормативну екологічну ситуацію за рахунок сучасних обладнання та матеріалів.

Проектований житловий комплексвідповідає всім вимогам і нормам законів України «Про охорону атмосферного повітря», «Про охорону навколишнього природного середовища» та інших , є екологічно безпечним і не впливає негативно на якість навколишнього природного та соціально-економічного середовища.

Вжиті заходи інформування громадськості про планову діяльність її мету і шляхи здійснення в оприлюднених «Заяві про наміри» та «Заяві про екологічні наслідки».

«Замовник» зобов’язується:

- проводити експлуатацію об’єкта відповідно до проекту та інструкцій з експлуатаціїмереж та обладнання;

- лідкувати за санітарним станом мереж та території.

За умов відсутності наднормативної кількості викидів забруднюючих речовин, можливих серйозних аварійних ситуацій ступінь екологічного ризику об’єкта визначається як прийнятний.

Замовник:                                                                                               Радченя Іванна Валеріївна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень