Заява, якої ніхто не чекав: у Kalush Orchestra пропонують провести Євробачення 2023 у Луцьку

Музики вже повернулися до України

Учасник Kalush Orchestra Ігор Діденчук у розмові з журналістами запропонував провести Євробачення 2023 у Луцьку. 

Так Діденчук висловився озразу після того, як прибув до столиці поїздом №43\44 «Івано-Франківськ - Київ», що має назву «Стефанія Експрес». 

Тоді його запитали, у якому українському місті він хотів би, аби відбулося Євробачення 2023. Ігор, як справжній патріот свого міста, назвав Луцьк.

- Звісно, у Луцьку, тому що я сам з Луцька і дуже люблю своє місто, і є його патріотом. Тому, так, у Луцьку. Дуже гарне місто. Приїжджайте у Луцьк усі, хто не був, - наголосив Діденчук. 

Він розповів, що гурт з перемогою привітав британський музикант Сем Райдер, що зайняв друге місце. А одразу після перемоги хлопців з Kalush Orchestra привітав представник від Польщі Ochman. За його словами, польський музикант «дуже класний хлопчина».

- Ми з ним робили маленькі колаборації, і надалі будуть виходити з ним колаборації, - сказав Діденчук. 

Окремо зазначив, що також гурт привітала з перемогою на Євробаченні солістка Go_A Катерина Павленко.

- Дуже сильно вітала і сказала, що ми великі молодці, що ми все правильно зробили - сказали, не побоялися. Дійсно, що так і було. Навіть якби нас дискваліфікували, ми вважаємо, що все одно правильно вчинили, - наголосив Діденчук. 

За його словами, рішення щодо заклику звільнити українських захисників з «Азовсталі» музики ухвалювали таємно, бо не знали, чи буде це порушенням правил конкурсу. 

Розповідаючи про подальші плани, Діденчук зазначив, що

ще досі ніхто не розуміє, як воно має відбуватися далі і що має бути. Мені здається, зараз посипляться дуже багато запитів на виступи, будемо їздити по світу, розказувати про Україну, - додав він.

Діденчук додав, що зараз гурт планує запис нової платівки.

- Будемо творити нову музику - це 100%, - заявив він. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень