У середу у Рівному можливі затори. Де працюватимуть шляховики

Нині ремонтують основні магістралі, де рухається громадський транспорт

Дороги поблизу усіх культових споруд Рівного ремонтує міське ШЕУ. За словами начальника ШЕУ Віктора Климука, роботи відбуваються на Соборній поблизу жіночого монастиря, на Чорновола, перехресті Набережної і Пересопницької, вулицях Погоринській і Гур’єва. А от завтра за словами Віктора Климука працюватимуть шляховики в районі міської лікарні:

Уже завтра, в середу, 25 квітня, очікується ускладнення дорожнього руху на вулиці Карнаухова, у зв’язку з проведенням поточного ремонту в районі міської лікарні.

Після того, як ми закінчимо основні магістралі, по яких рухається громадський транспорт, а у нас ще є проблемна вулиця Біла, вулиця Князя Володимира, то тоді ми перейдемо до таких вулиць, як Петра Могили. До другорядних.

На ремонт вулиці Петра Могили шляховики мають 190 тисяч гривень. За словами Віктора Климука, проблем з фінансуванням нині немає, місто вчасно розраховуються за проведені ШЕУ роботи. Проте, шляховики звертаються до водіїв з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей на вулицях міста у зв’язку з роботою техніки комунальників.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень