Сьогодні у Рівному – літературний діалог Ірванця та Хадановіча

Організація «Література.РВ» запрошує рівнян на один із завершальних заходів сезону «Зима-весна 2016», а також другу подію міжкультурного літературного проекту #RV_Dialogue.

До Рівного приїжджає рівнянин Олександр Ірванець та білоруський письменник Андрей Хадановіч.

Рівнянам пропонується стати глядачами і учасниками розмови, спільного виступу таких різних, але в основі своїй подібних авторів.

Читання відбудуться у четвер 5 травня о 19.00 у рівненському конференц-залі готелю «Оптіма».

Вхід на вечір платний (25-40 гривень).

ДОВІДКА

Андрій Хаданович – поет, перекладач із Мінська. За освітою філолог, спеціаліст з французької літератури. Закінчив філологічний факультет Білоруського державного університету (1995) і аспірантуру БДУ (1999). Викладає в БДУ історію французької літератури; також викладає в Білоруському гуманітарному ліцеї ім. Якуба Коласа. Член Союзу білоруських письменників і Білоруського ПЕН-Центра. Перекладає з французької, української і польської мови.

Олександр Ірванець – український письменник, перекладач. Твори перекладалися англійською, німецькою, французькою, шведською, польською, чеською, білоруською, російською, італійською, хорватською мовами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень