Завтра у рівненському ЦНАПі розпочнеться реєстрація на отримання паспортів

Відкривається новий сектор

Завтра у рівненському ЦНАПі розпочнеться попередня реєстрація на отримання паспортів як громадянина України, так і паспортів, які дають право виїзду за кордон. Про це у себе на сторінці в ФБ повідомила керівник центру надання адмінпослуг Юлія Шигорєва. 

З радістю повідомляємо, що 23.06.2017 року розпочнеться попередня реєстрація у електронній системі керування чергою відвідувачів для отримання послуг у сфері оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України, що дає право на виїзд за кордон та містить безконтактний електронний носій. 

Раніше Шигорєва зазначила, що попередню реєстрацію відкриють з метою зменшити чергу, яка утвориться в новому секторі в день відкриття послуги - 1-го липня. 

Плануємо 23-го числа відкрити попередню реєстрацію, щоб першого липня в нас під ЦНАПом не стояло тисяча наших громадян. 

Зазначимо, що вартість звичайного біометричного паспорта в ЦНАПі - 270 гривень, за умови, якщо його громадянин отримує документ вдруге. Вартість термінового закордонного паспорта становитиме, як і у відділенні міграційної служби – 810 гривень, не терміновий паспорт коштуватиме 557. 

До слова, у порівнянні з ДП "Документ", у ЦНАПі ті самі послуги коштуватимуть на сотні гривень дешевше. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень