Завтра продукти будуть дешевшими

Цими вихідними у Рівному пройде заключний цього сезону щорічний ярмарок споживчих продуктів

На гостей заходу очікує традиційно велика кількість фермерів та фермерських господарств, які пропонуватимуть великий асортимент продукції за цінами виробника. За словами голови обласної асоціації фермерів Дмитра Українця, незважаючи на засушливу погоду цього літа, урожай вдалося зібрати непоганий. Він також зауважив, що про рівненський ярмарок знають і в сусідніх областях, звідти теж приїжджають реалізатори:

 

Вже про наші ярмарки знають в сусідніх областях, і пасічники приїжджають з Хмельницької, навіть області. Ну, і остання ярмарка в нас відбудеться вже заключна, у цю суботу. Фермери з`їжджаються, практично, із всіх районів нашої області. Ми рахували біля 200 учасників з різною своєю продукцією, свіже, прямо з поля, і, звичайно, по дещо дешевшій ціні. От, картопля: якщо на ринку десь 3,50 - 4 гривні, то на ярмарку - по 3 гривні люди купували картоплю. Так само і капуста, і столовий буряк.

Нагадаємо, що два ярмарки вже пройшли, один з них проводили тут же – на Набережній, інший – на вулиці Князя Романа. Результатами реалізатори продукції задоволені. Тож усіх охочих запастися продуктами на зиму запрошують приходити на вул. Набережну цієї суботи, 17 жовтня. Організатори обіцяють насичену програму, кажуть, можна буде поласувати шашликом та кулішем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень