У постраждалого в ДТП знайшли бурштин

На Рівненщині під час оформлення ДТП у одній з автівок виявили бурштин

Поблизу села Яринівка Сарненського району через порушення Правил дорожнього руху зіткнулися дві іномарки, в результаті чого авто отримали механічні пошкодження. Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці виявили в одному із транспортних засобів пакет майже із кілограмом бурштину, - повідомляє обласна міліція.



Водій «Peugeot 407», житель Сарненського району, повертаючи ліворуч з автодороги Городище-Рівне-Старокостянтинів не надав переваги в русі зустрічному автомобілю «BMW Х5», який їхав у напрямку Сарн. За кермом позашляховика перебував 24-річний житель Зарічненського району. Внаслідок зіткнення позашляховик перекинувся. Обидві машини отримали значні механічні пошкодження.



Слідчо-оперативна група, яка оформляла ДТП, виявила в салоні автомобіля «BMW Х5» пакет із майже кілограмом бурштину-сирцю та обробленим камінням, орієнтованою вартістю 50 тисяч гривень.



Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за статтею 198 Кримінального кодексу України. За придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень