Затримали водія, який вчора на смерть збив 16-річну дівчину (ФОТО)

Зі слів селян, чоловік перебував у стані явного алкогольного сп’яніння

У Володимирецькому районі затримали водія, який вчора на смерть збив 16-річну дівчину. Зловмисник поставив ушкоджене авто у гаражі новобудови свого знайомого та пішов додому. Там його і виявили правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Нагадаємо, смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, 8 травня, близько 16 години у селі Кідри Володимирецького району.

У центрі села на вулиці Поліська водій автомобіля «Audi A4» скоїв наїзд 16-річну місцеву жительку. Лікарі швидкої медичної допомоги лише констатували смерть дівчини.

Правоохоронців, які одразу виїхали на місце пригоди, свідки та очевидці запевнили, що за кермом автівки перебував її ж власник, 27-річний односельчанин загиблої, який з місця пригоди зник.

Проведеним розшуковим заходами поліцейські оперативно розшукали ушкоджене внаслідок ДТП авто, воно було у гаражі новобудови знайомого. Самого ж винуватця пригоди правоохоронці знайшли за місцем проживання.

«Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського відділу поліції, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу».

Зі слів селян, чоловік перебував у стані явного алкогольного сп’яніння, однак остаточний рівень алкоголю у крові визначить призначене токсологічне дослідження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень