Затримали канібала після виявлення в парку людських кісток

Моторошна історія сталася в Берліні

Поліція заарештувала чоловіка, якого підозрюють у сексуально вмотивованому вбивстві та канібалізмі після того, як у парку на півночі Берліна знайшли людські кістки. Судово-медичні експерти встановили, що кістки - це останки 44-річного чоловіка, який зник безвісти два місяці тому.

Службові собаки привели поліцію до берлінської квартири підозрюваного, повідомляє ВВС.

Кістки 8 листопада знайшли люди, які гуляли в парку.  Одна кістка була повністю позбавлена ​​плоті, до того ж, у поліції є також інші ознаки, які вказують на те, що загиблий став жертвою людоїда.

Підозрюваний вбивця, 41-річний вчитель математики, відвідував "відповідні Інтернет-чати", де познайомився з потенційною жертвою. 44-річний інженер-електромеханік залишив свою квартиру 5 вересня, а пізніше повідомили про його зникнення.

Німецькі ЗМІ порівнюють цей випадок із випадком Арміна Мейвеса, німецького канібала, якого довічно ув'язнили у 2006 році. Він зустрів свою жертву в Інтернет-чаті для людей, які цікавилися канібалізмом. Розслідування показало, що 44-річний Мейвес вбив і з’їв свою 43-річну жертву, Бернда Юргена Брандеса, заради власного сексуального задоволення.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень