Затхлий запах у пральній машині: як його позбутися

Найпростіші способи

Провокувати сморід із пральної машини може пліснява. Іноді її дуже нелегко виявити, тож час від часу краще проводити профілактичну чистку.

Для цього потрібна чиста ганчірка, гумові рукавички і мийний засіб із вмістом хлору чи хлорний відбілювач.

Як швидко позбутися плісняви і накипу на дверцятах

Грибок або пліснява може з’явитися у гумі ущільнювача дверцят пральної машини. Аби це перевірити, слід відігнути цю гуму. Якщо на поверхні помітні темні плями і наліт, то це свідчить про наявність грибка.

У такому випадку беремо ганчірку і змочуємо її у хлорному розчині. Далі наносимо цей розчин на плями у гумі ущільнювача і протираємо їх.

 

Тоді знову змочуємо ганчірку і ще раз протираємо весь ущільнювач по колу, добре зволожуючи його хлорним засобом. Стараємося не пропускати жодної складки, аби ефект був 100%.

Опісля - закриваємо дверцята пральної машини і залишаємо так на 2 год. Після цього запускаємо режим «Полоскання» - пральна машина сама усуне залишки мийного засобу.

Як швидко позбутися плісняви і накипу у барабані пральної машини

Саме від чистоти барабану залежить чистота наших речей, тож його також треба чистити від накипу і бруду, який там постійно накопичується.

Для цього потрібно у відсік для порошку засипати 1-2 пакетики (50 г) звичайної лимонної кислоти. Тоді машинку вмикають на максимально гарячий режим прання.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень