Засяють яскравіше зірок: знаки Зодіаку, яких вже в жовтні чекає справжній тріумф

У списку їх 3

Овен

Ці енергійні та рішучі люди, що постійно мчать вперед. З початком жовтня Овни відчують, що їхня впевненість на максимумі, і вони готові до нових викликів.

Чому саме Овни відчують удачу цього місяця? Їхня планета — Марс, перебуває в сприятливому положенні, що надає їм енергії та мотивації. Це ідеальний момент для реалізації проєктів, про які вони давно мріяли. Чи то підвищення на роботі, чи подорож мрії — Всесвіт підштовхує їх вперед.

Лев

Як Леви можуть використати цей вигідний час? Найголовніше — спілкування! Відвідуйте заходи, долучайтеся до клубів або організовуйте зустрічі. Ваша харизма притягуватиме людей і ви зможете зустріти когось, хто відкриє для вас нові можливості.

Леви, пам’ятайте: перемога полягає не тільки в тому, щоб бути найкращим. Іноді важливо підтримувати й інших. Коли ви сяєте, ваше світло торкається всіх навколо. Будьте щедрими й Всесвіт обов’язково винагородить вас.

Козоріг

У жовтні Козороги відчують прилив мотивації, який підштовхне їх до успіху. Сатурн, їхня правляча планета, зараз у гарному положенні, що дає їм міцну основу для зростання. 

Козороги, сприймайте жовтень як стартовий майданчик. Слідкуйте за метою і не відволікайтеся. Фінішна пряма вже близько, і коли ви досягнете її, відчуття успіху буде вартувати всіх зусиль.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень