«Заснув і Загинув»? ДТП зі смертельними наслідками за 50 км від м. Рівне (ФОТО)

Одна з вантажівок упала на легковий автомобіль

Аварія трапилася цієї ночі близько 22:00 на трасі Н-25, яка з’єднує Городище – на кордоні з Білоруссю, та веде до Старокостянтинова на Хмельниччині.

Як повідомляє обласне управління ДСНС, рятувальники надали допомогу поліцейським у ліквідації наслідків ДТП за участю 2-х вантажівок у Рівненському районі на відрізку між Острогом та Нетішиним:

29 липня о 22:10 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП за участі двох транспортних засобів на автодорозі Городище - Рівне - Старокостянтинів поблизу блокпосту по вулиці Залучанська в селі Вельбівно Рівненського району.

 

На місці події було направлено два чергових відділення рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС з міста Острог.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники побачили, що ДТП трапилося за участі вантажних автомобілів марок «VOLVO FH 440» та «RENAULT MAGNUM 430», останній перекинувся на бік.

 

Внаслідок ДТП водій «RENAULT MAGNUM 430» загинув на місці пригоди. Його тіло рятувальники деблоковували з-під вантажівки.

Також з метою недопущення виникнення загоряння вогнеборці від'єднали клеми акумуляторних батарей в «RENAULT MAGNUM 430», а також змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

Водія автомобіля марки «VOLVO FH 440» доставлено до хірургічного відділення Острозької лікарні. Його стан оцінюють медики.

Також внаслідок ДТП від удару одного з вантажних автомобілів впала бетонна електроопора на припаркований поряд легковий автомобіль.

Внаслідок падіння ніхто не постраждав.

Наразі усі обставини смертельної ДТП встановлюються працівники поліції.

До надання допомоги було залучено дві одиниці пожежно-рятувальної техніки та семеро рятувальників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень