Зарядка смартфона у спальні під час сну може вплинути на збільшення ваги

Нічна зарядка — шлях до повноти

Вчені з Британії з'ясували, що мобільний телефон, залишений заряджатися в спальні, впливає на утворення мелатоніну. Це може стати причиною розвитку серйозних захворювань.

Мелатонін ще називають гормоном молодості, найкраще він виробляється в темний час доби в темному приміщенні.

Також мелатонін — дуже сильний антиоксидант, який бореться зі старінням шкіри, піклується про здоров'я волосся і нігтів, впливає на якість сну.

 

Зниження ж рівня гормону призводить до уповільнення обмінних процесів.

Під час дослідження вчені з'ясували, що, якщо заряджати телефон або інші гаджети в спальні, відбувається зниження його вироблення, що загрожує порушенням обміну речовин, це може призвести до ожиріння, діабету та інших проблем.

Також було встановлено, що, коли телефон знаходиться в режимі очікування, електромагнітне випромінювання становить 2,3 мквт/см, а при включенні підвищується до 3,4 мквт/см.

При цьому показники електромагнітного випромінювання мобільних телефонів з відстані від 5 см, 10 см і 15 см від смартфона відповідно складають 1, 0,5 і 0.3 мквт/см.

 

Тобто, чим далі перебувати від мобільного пристрою, тим менше впливу електромагнітної енергії.

Фахівці радять відключати телефон, але якщо це неможливо, то хоча б не брати його з собою в спальню і тим більше не класти поруч з собою на ліжко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень