Заради висотки біля ПДМ до підвалу, який заливають фекалії, відправлять 150 тис. книжок для дітей? (ФОТО)

«Ось моральне і людське обличчя влади» (с)

Багатоповерхівка може з'явитися там, де на фото ми бачимо сонце та обриси КП "Рівнекнига"

Епопея довкола обласної дитячої бібліотеки в м. Рівне обростає все новими деталями.

Як ми писали, Галина Кульчинська, посилаючись на отриману нею інформацію, повідомила, що приміщення по Симона Петлюри, в якому знаходилася дитяча бібліотека, ймовірно, передадуть обласному комунальному підприємству «Рівнекнига».

Метою ж такого переїзду може бути ласа земельна ділянка «Рівнекниги» площею 22 сотки та з видом безпосередньо на парк ПДМ.

Неважко припустити, що згодом на цій «комерційно привабливій» території поряд із парком на Грабнику з’являться крани та почнеться велике будівництво. Багатоповерхівки?

«СКАЗАЛИ ЗІБРАТИ МАНАТКИ»

Тим часом у коментарях під обговоренням цієї ситуації знаходимо допис пані Лідії Смірнової, яка 30 років віддала роботі саме в Рівненській обласні дитячій бібліотеці.

Лідія Смірнова та бібліотека, якій вона віддала 30 років

Вона, зокрема, пише, що рішення чиновників може обернутися «знищенням найбільшої книгозбірні дитячої літератури не тільки в області, а і у всьому західному районі України»:

Лідія Смірнова

Рішення яке прийняла обласна Рада стало шоком для працівників обласної бібліотеки.

 

В страшному сні не могло приснитися що державні мужі зазіхнуть на святе і вирішать зробити економію на дітках. Додаю що рішення приймалось кулуарно.

 

Працівників попередили за дві неділі до першого березня зібрати манатки.

 

Як працівник з тридцятирічним стажем роботи в обласній бібліотеці для дітей і всі колеги вважаємо що цього категорично робити не можна так як це поставить великий жирний хрест на найбільшій книгозбірні в області…

 

Чиновники не зрозуміли що знищується найбільша книгозбірня дитячої літератури не тільки в області а і у всьому західному районі України.

 

150 тис примірників літератури пакується щоб відправити в підвалини приміщення, яке заливається час від часу фекаліями багатоповерхівки.

 

Про це знають і в обласному управлінні культури і навіть в міністерстві однак побоялись захистити дітей. Висновок один в бібліотеку де дитина могла взяти безкоштовно книгу приїдуть дяді в яких цю книгу треба купити.

 

Ось моральне і людське обличчя влади.

Скриншот повідомлення Лідії Смірнової під фото "Рівнекниги"

Ліворуч вид на "Рівнекнигу" з вул. Покровської, праворуч -- з парку біля ПДМ

Фото праворуч - Сергія Ковальчука. Його кругову панораму з цієї точки можна подивитися ТУТ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень