Заради грошей здатні на все: 3 імені найбільш меркантильних жінок

Ці жінки просто обожнюють гроші

Карина

Карини – не з тих, хто стане замислюватись, наскільки етичні їх вчинки, а просто почнуть розв'язувати фінансові питання за вдалої змоги. Це ті жінки, які заради власної вигоди готові йти «по головах».

Аліса

Жінки, на ім'я Аліса – приклад людей, які вміють прораховувати усе на кілька кроків вперед і не готові ділитися тим, що по праву вважають своїм. Вони не знають пощади, коли хочуть досягти чогось і сприймають чоловіків як джерело власної матеріальної вигоди.

Жанна

Жінки з цим іменем зазвичай заводять стосунки лише з тими, від кого можуть отримати якісь матеріальні вигоди. Ці жінки вважають, що усі навколо їм щось винні, а також намагаються отримувати від життя все можливе, що приносить їм задоволення.

Улюблениці долі: 3 жіночих імені, які приносять щастя та удачу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень