«Зара в тирсу дам», - небайдужі поговорили з таксистом, який не туди завіз 11-річну дівчинку

Дитина вистрибувала з авто

У Львові водій служби таксі Bolt повіз неповнолітню дитину не за тією адресою, яку вона обрала. Дівчині довелось на ходу вистрибувати з салону авто. Пізніше з'ясувалось, що така ситуація вже траплялась.

Про це повідомила мама потерпілої дівчини у Facebook

Відомо, що інцидент стався в середу, 11 серпня. Жінка написала, що забула забрати посилки з Нової пошти. Тому викликала таксі, де чітко вказала адресу та попросила дочку заїхати на пошту.

Пише донька в вайбер: мама, ми щось не туди ідемо. Фото скидає, вони стоять на Левандівському мості. Дзвоню, кажу дай трубку водієві, вона каже мама хоче з вами поговорити!!! Він мовчить і відвертається. Сказала їй вийти з машини. Вона вибігла на мості.

Пізніше 11-річна дівчина розповіла, що водій ігнорував навігатор, який показував напрямок руху, та на зауваження, які робила йому матір дитини.

Жінка все ж вирішила зателефонувати горе-водію і запитати, чому він віз її дитину не туди, куди потрібно. Чоловік почав виправдовувати себе тим, що дівчинка йому назвала іншу адресу.

«Вона, коли сіла в машину, то сказала на Наукову». Але це ж повна ахінея. Коли ви сідаєте в машину, то водій добре бачить адресу безпосередньо. Викликали поліцію, всі дзвінки водій скидає.

У своєму дописі жінка також вказала марку машини водія та його реєстраційний номер.

Як з'ясувалось, в таку ситуацію потрапила минулого року ще одна дівчина. Її цей самий водій віз не за тією адресою, яку вона йому вказала. Тоді пасажирка вийшла з авто і її мама була змушена забирати дівчинку з іншого району.

Небайдужі львів’яни знайшли водія та доволі агресивно поговорили з ним.

Чоловік наполягав, що поїхав за адресою, яку назвала йому дитина.

Коментатори допису звертають увагу на те, що дівчина неповнолітня і що в цій історії є запитання і до мами, також дехто припускає, що історія перебільшена і її розмістили конкуренти служби таксі, на якій працює чоловік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень