Заперечує, що був п’яним: Суддю, який на смерть збив 23-річного нацгвардійця, дозволили арештувати

Каже, що готовий понести відповідальність

Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання під вартою голови Макарівського районного суду Олексія Тандира, який напідпитку збив на смерть нацгвардійця на блокпосту. Про це повідомляє «Суспільне».

Під час засідання сторона захисту повідомила, нібито від надання біологічних зразків суддя не відмовлявся, як заявляло ДБР. Натомість прокурор уточнив, що добровільно Тандир надав лише частину аналізів. Результатів аналізу зразків немає досі.

Тандир стверджує, що не перебував в стані алкогольного сп’яніння та не вживав спиртне напередодні, а про пляшку, яку виявили в його авто, йому достеменно невідомо:

— Може це з якогось попереднього разу залишилось.

Суддя заявив, що не заперечує свою причетність та готовий понести відповідальність, якщо його провину доведуть.

Нагадаємо, у ніч на 26 травня, вже після початку комендантської години, суддя Олексій Тандир за кермом збив нацгвардійця Вадима Бондаренка на блокпосту у Києві. Від отриманих травм 23-річний чоловік помер.

За інформацією з джерел у правоохоронних органах, суддя був напідпитку, проте відмовився здавати тест на вживання алкогольних чи наркотичних речовин.

У Вадима Бондаренка сиротами стали троє дітей, двоє з них — всиновлені. Батько та брат нацгвардійця на фронті захищають Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень