Запахне весною: синоптик Діденко анонсувала потепління на Новий рік

Де буде по-весняному тепло

Фото з мережі
Фото з мережі

31 грудня найхолодніше буде у східних регіонах України.

Вночі там вдарять морози до -6...-11 градусів, а вдень очікується -1...-6 градусів. Сніг йтиме, але він випадатиме лише у другій половині дня або ввечері.

Поморозить завтра ще на півночі України. Вночі синоптик прогнозує -3...-8 градусів. А вдень — відлига, хіба ще на Сумщині до -2...-4 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко

Найтепліше завтра буде у західних областях. Вночі синоптик прогнозує близько нуля, а вдень від +1 до +6 градусів, а також йтиме дощ з мокрим снігом.  

Центральну частину України завтра також накриє мокрий сніг. Температура повітря очікується від вінницьких +3 градусів до дніпровських +4 градуси.

У південних областях вночі та вранці буде сухо і навіть вранці можна буде побачити сонце. Вдень пройде незначний мокрий сніг. Температура повітря становитиме від -2 до +4 градусів.  

1 січня

У новорічну ніч на сході України буде 0...-5 градусів та ожеледиця. А вдень потепліє.

 У західних областях першого січня співатимуть пташки. Саме там запахне весною. У новорічну ніч очікується +1...+4 градуси, а вдень – +4...+8 градусів. До «плюсів» у перший день нового року потепліє і в інших частинах України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень