Заохочувати вчителів до вакцинації у Рівному допоможуть новенькі комп’ютери

Техніку збираються передати у школи, які першими здолали відмітку у 80% вакцинованих вчителів

Місцева влада у Рівному прагне відзначити школи, які першими виконали норму вакцинації у 80% і більше працівників, йдеться у повідомленні Суспільного.

Коли ми ознайомилися з закладами освіти й безпосередньо з комп'ютерними класами, побачили, що в багатьох із них такі класи мають застарілу техніку.

 

Для того, щоб їх оновити, ми плануємо закупити 45 комп'ютерів, – розповів начальник міського управління освіти Богдан Турович.

Тож управління освіти Рівного просить міську раду закупити нову комп'ютерну техніку у міські школи. І передати комп’ютери на прохання Богдана Туровича планують в першу чергу тим закладам освіти, які станом на 21 вересня досягли 80% вакцинованих педпрацівників.

Вважаємо, що це буде хороша мотивація для того, щоб швидше вакцинуватися. В результаті всі задоволені: заклад працює і діти навчаються офлайн, батьки не відриваються від роботи, а школа отримує нові комп'ютери, – зазначив Богдан Турович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень