«ЗАНЯТО»: у Рівному знову «забивають» місця на «Музейні гостини» (ФОТО)

Адже створити спеціальну мапу не вдалося

Уже цієї неділі, 26 травня, у Рівному відбудеться традиційне фольклорно-етнографічне свято «Музейні гостини». Свої роботи десятки майстрів, як і щороку, представлять у парку Молоді, що на Лебединці.

Зважаючи на те, що з року в рік учасники свята розташовуються стихійно – «бронюючи» крейдою місця, цьогоріч «Платформа взаємодій Простір» у рамках власного проекту «Terytoriya креативних індустрій» оголосила конкурс на кращу мапу фольклорно-етнографічного свята «Музейні гостини 2019».

За кращу ідею навіть обіцяли 1 000 грн.

Утім, як зазначила керівник проекту Юлія Омельянець, за місяць до них так і не надійшло жодної пропозиції:

Ми хотіли залучити рівнян до організації свята. Оскільки часу залишалося обмаль, спеціально не обмежували форматом подачі ідей. Та, на жаль, ніхто не відгукнувся.

А вже у вівторок, попри те, що до свята лишилося ще п’ять днів, на Алеї скульптур (від ТРЦ "Злата Плаза" і до самого музею) учасники «Музейних гостин» почали активно ділити майбутні «торгові площі».

[media=145031][media=145030]

Між тим, у неділю організатори свята обіцяють гостям безліч майстер-класів, концертів, виставок-продажів унікальних виробів народних умільців з усієї України (вишивка, ткацтво, гончарство, народна іграшка, вироби з бісеру, скла, шкіри, соломи, глини, лози, дерева), а також страви та напої від волонтерів ГО «Воїни світла» і смачний козацький куліш.

[media=145032][media=145034]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень