Замість викидання на смітник надати речам друге дихання закликала викладачка з Рівненщини

І вирішила створити фрімаркет

Фрімаркет - це рух, що зародився в США в 2004 році і поширився по всьому світу, який організує в міських парках періодичні «ринкові дні» (market days), в ході яких учасники віддають безплатно речі, які стали їм непотрібними, їжу, а також свої таланти (розваги, стрижка відвідувачів і т.д.).

Створити такий рух на Рівненщині вирішила викладач Острозької академії Вікторія Назарук. Вона закликала у соцмережі Фейсбук:

Viktoria Nazaruk‎ до Фрімаркет по-рівненськи Друзі, запрошую вас долучатися до проекту екологічного споживання та надання речам другого дихання - Фрімаркет "По-рівненськи"!

 

У межах цієї події хочу зібрати зацікавлених, оформити ідею офлайнового фрімаркету, визначитися із технічними аспектами його організації (часом, місцем, форматом, умовами участі та под.).

 

Буду вдячна за ваші ідеї, критику, пропозиції та, звісно, поширення інформації про захід!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень