Замість ремонту поїзда «Укрзалізниця» купила дві елітні автівки за 9 млн грн

Результати афери «Укрзалізниці» не передавали пів року до правоохоронних органів

Укрзалізниця замість ремонту дизель-поїзда гроші перекинула на закупівлю двох лімузинів Audi А8 Long по 4,5 млн грн за кожен, пише Главком.

Про це заявив член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook.

Купівля лімузинів відбулася за часів минулого керівника залізниці Євгена Кравцова і ретельно приховувалася. «Покупку оформили без тендера, а купили через страхову фірму, засновником якої значиться філія «Одеська залізниця».

 Після цього машини перекинули на баланс Одеської дороги, але боялися експлуатувати через резонанс, що почався. У підсумку, машини стояли в гаражі, припадали пилом, на одній з них зіпсувався акумулятор, – розповів Лещенко.

[media=197999] [media=197998]

Наглядова рада «Укрзалізниці» призначила аудиторську перевірку цієї афери, яка виявила численні порушення. Проте її результати пів року не передавали в правоохоронні органи. На початку липня наглядова рада зажадала це зробити, але через місяць виявилося, що нічого не сталося. Тільки після чергового мого листа в кінці серпня матеріали були передані в НАБУ, - зазначив Лещенко.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень