Кособуцький у Костополі працюватиме без зарплати

Його призначили першим заступником міського голови

Олексій Кособуцький. Фото - з його сторінки на ФБ

Згідно з розпорядженням міського голови Костопільської ОТГ Євгенія Денисюка, з 22 квітня Олексія Кособуцького, який є головою бюджетної комісії Костопільської міськради, призначено виконувачем обов’язків першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (без оплати праці).

Він працюватиме до заміщення вакантної посади в порядку, передбаченому законодавством України.

Нагадаємо, донедавна першим заступником міського голови був Олександр Коваль, який до того обіймав посаду голови Костопільської райдержадміністрації. У міськраді Коваль попрацював усього декілька місяців, адже практично одночасно він подав документи на конкурс на голову Рівненської райдержадміністрації. Після деяких зволікань його таки призначили головою, а місце першого заступника у міськраді стало вакантним.

Олексій Кособуцький – ексдепутат Рівненської облради, де очолював бюджетну комісію. Нині він є керівником авіаклубу «Рівне». Після місцевих виборів восени минулого року став депутатом Костопільської міськради й знову очолив бюджетну комісію.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень