Замах на Соболєва: у мережі раптом почали захищати підозрюваних у вбивстві дитини

Виринають загадкові подробиці

[media=163525]

Трагедія, яка сталася 1 грудня у центрі Києва, де в результаті обстрілу машини Range Rover на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівської загинув трирічний хлопчик, шокувала всіх, але несподівано у справі з'явилися нові загадкові подробиці.

Про це повідомляє Інформатор.

Відомо, що за кермом Range Rover був депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв.

Він їхав разом зі своєю сім'єю, на задньому сидінні була дитина і дружина. Депутат розповів, що прямував від ресторану «Маріо», який належить йому.

Коли він зупинився на світлофорі, то почув постріл і крик своєї дружини. Невідомі вистрілили прямо в трирічну дитину.

 

Після цього чоловік швидко вибіг з дитиною на руках і почав кричати та благати  про допомогу. На місце приїхали медики, вони завантажили дитину з вогнепальним пораненням голови в «швидку». Хлопчик помер по дорозі в лікарню.

Важко зрозуміти, в кого саме цілили кілери і чому вони не вбили Соболєва, коли той потім вибіг із дитиною на руках?

Невже мішенню була сама дитина?

Тим часом у мережі почали лунати голоси на захист підозрюваних у замаху на Соболєва, та вбивства його трирічного сина.

Зокрема, свою думку на трагедію висловив журналіст Юрій Бутусов.

«Так, це жахливо боляче. Андрій Лаврега, позивний «Тихий» – підозрюваний у вбивстві дитини … Доброволець, ніде не оформлений, який став кавалером ордена «За мужність» 3-го ступеня в 19 років за екстраординарні бойові заслуги.

 

Він був снайпером в батальйоні «Аратта» Української добровольчої армії – і його відрізняла не стрілянина на наддалекі дистанції, а особлива зухвалість і безстрашність, яка є у молодих бійців, схильність до ризику», – розповів про підозрюваного український журналіст Юрій Бутусов.

Він додав, що держава не приділяє уваги соціалізації тих, хто пройшов через багато бойових ситуацій.

«Хоча це дуже цінні люди. В нашій бюрократизованій системі таким людям немає місця, нікого не намагаються залучити й утримати», – додав він.

За його словами, всі, хто воював поруч із Лаврегою, впевнені, що в нього є принципи, він би не відкрив вогонь в центрі Києва просто на замовлення.

«Звичайно, молодим хлопцем, який став чоловіком на війні, могли зманіпулювати», – впевнений Бутусов.

Також на цю тему висловився блогер Марк Гордієнко.

За його словами, Лаврегу «можна зрозуміти», бо ветерани «почуваються зрадженими і зайвими в країні Зеленського».

Зараз «люди війни» гранично гостро відчули зраду з боку команди Зеленського, вони зраджують все, за що билися воїни і вся країна 5 років.

 

 І вони не просто зраджують, а роблять це цинічно зі смехуєчкамі, весело так діджіталізовано під улюлюкання Портнова і Труби і під криворізько пацанский жаргон Верховного Головнокомандувача і «кров забудеться» Коломойського.

Він додав, що ветерани почуваються зрадженими і зайвими «в країні Зеленського» і морально готові здійснювати свій «джихад» проти зради і цинізму.

«Випадково загибла дитина, він безневинна жертва не тільки того, хто стріляв, але і Путіна і його «русского мира» і українських капітулянтів «втомлених від війни», – резюмував Гордієнко.

Нагадаємо, колишній депутат Ігор Мосійчук показав фото другого підозрюваного, який брав участь у розстрілі автомобіля депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, а також вбивстві його 3-річного сина Олександра.

І, до речі, попри те, що правоохоронці назвали виконавцями замаху на Соболєва, а також вбивства його 3-річного сина Олександра, представників «Правого сектора», в самій організації цю інформацію заперечують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень