Залізничники розповіли, хто найчастіше травмується на коліях

Цьогоріч зафіксували уже три смертельні випадки

З початку року на коліях Рівненщини травмувалося чотири людини. Усі – чоловіки. Лише одному із них вдалося вижити. Львівська залізниця стривожена такою ситуацією, адже ці показники щороку зростають.

Так, торік на території регіональної філії через власну необережність та неуважність травмувалася 101 особа. При цьому 58 осіб отримали травми несумісні з життям, тоді як упродовж 2017 року на коліях травмувалися 84 особи, у тому числі 47 - загинули.

Про це пише Північ-інфо.

Фахівці Львівського відділу Департаменту охорони праці Укрзалізниці виявили, що найчастіше нещасні випадки стаються внаслідок ходіння по коліях та переходу залізничних колій у невстановлених місцях.

Майже 40% нещасних випадків трапляються у вечірній час (з 18:00 до 24:00), ще чверть -  з 12:00 до 18:00.

 

Більшість потерпілих – чоловіки (77 зі 101). Крім того, 37% із числа постраждалих – це безхатченки, а ще 32% – пенсіонери.

Є серед травмованих торік і троє дітей віком до 16 років. При цьому, один неповнолітній – загинув.

До слова, минулого року працівники Львівської залізниці затримали понад дві тисячі порушників, яких оштрафували на майже 70 тис грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень