«Залишився місяць-два»: онколог заявив, що Заворотнюк не допомогло лікування (ФОТО)

Тривала хвороба актриси вже, ймовірно, пошкодила важливі ділянки центральної нервової системи

У 2019 році у відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк діагностували агресивну форму раку мозку. З того часу вона практично не з'являється на публіці, але, як повідомляли близькі артистки, продовжує наполегливо боротися з важкою недугою. Проте прогнози лікарів щодо одужання зірки серіалу «Моя прекрасна няня» зовсім невтішні. Так, один з онкологів заявив, що Заворотнюк «залишився місяць, максимум два».

Лікар Юрій Покровський у коментарі журналістам пояснив, що тривала хвороба актриси вже, ймовірно, пошкодила важливі ділянки центральної нервової системи, а вона практично не підлягає відновленню. Бентежить онколога також мовчання сім'ї Заворотнюк, що, на його думку, може бути пов'язане із погіршенням стану знаменитості.

— Пухлина поширюється, зачіпає структури мозку. Це говорить про серйозні негаразди з ЦНС.

 

Все сумно і фатально, ми втрачаємо людину. Навряд чи щось допоможе.

 

Я думаю, що залишився місяць, два максимум, – прокоментував Покровський.

Відомо, що донька актриси Анна приїжджала до рідних на Великдень. Вона разом із чоловіком проживає в ОАЕ, але вирішила відвідати маму на свято. У мережі на тлі цього почали поширювати чутки, що приїзд дівчини пов'язаний із погіршенням стану зірки.

Як зараз виглядає Заворотнюк – невідомо, оскільки вона не з'являється на публіці та соцмереж не веде. Втім, іноді в інтернет проскакують кадри з камер відеоспостереження, на яких зображено автомобіль російського фігуриста, чоловіка актриси Петра Чернишова.

На пасажирському сидінні можна побачити жінку, якою, ймовірно, і є «няня Віка». Втім, упізнати її практично неможливо – хвороба сильно змінила артистку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень