Законні причини для неприбуття у ТЦК: Повний список

Що кажуть військові

Начальник відділу військового обліку Запорізького обласного територіального центру комплектування Олег Чугуєнко та заступник начальника ТЦК Андрій Якунін розповіли, що є чотири поважні причини для того, аби відкласти візит до військкомату.

Це хвороба самого військовозобов’язаного, яка заважає йому прибути до ТЦК, смерть близької людини, стихійне лихо або ж військові дії, якщо вони об’єктивно перешкоджають військовозобов’язаному прибути до ТЦК.

Військовозобов’язаний, який не може прибути до ТЦК з поважних причин, має не пізніше, ніж за три дні до дати, вказаної у повістці, повідомити про це до місцевого територіального центру.

Після цього військовозобов’язаний має 7 днів, аби таки дістатися до ТЦК.

Джерело: Новини.LIVE  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень