«Закохана, як дура»: Тіна Кароль приголомшила несподіваним зізнанням (ВІДЕО)

Зірка сказала про це в інтерв'ю без ліфчика

Популярна українська співачка Тіна Кароль не любить розповідати про особисте. Однак у новому інтерв'ю 36-річна зірка несподівано зізналася, що шалено закохана.

Таке одкровення артистка зробила в програмі «ЖВЛ». Вона зазначила, що їй подобається періодичний стан закоханості, в якому вона перебуває і зараз.

Я закохана, як дура, але це класно, я люблю цей стан. Я в ньому перебуваю періодично, навіть якщо нікому про це не розповідаю, – зізналася Кароль.

За словами Тіни, для неї слово «любов» має дещо інше значення.

Необов'язково ж бути закоханою в одну людину. У мене взагалі слово «любов» має інший вимір. Це не просто щось фізичне. Це ментальна закоханість - і вона постійно, - додала поп-діва.

У житті співачка вважає себе зухвалою і вимогливою.

Я зухвала. А як ти думала, що все ось це – «на ніжному»? Ні! Я, звичайно, тактовна, вихована, але зухвала. Зухвала - це не погано. А як сьогодні без цього? Я хочу більшого. Вимагаю більшого, починаючи з себе, – заявила виконавиця.


Кароль також зізналася, що їй хочеться стати м'якшою.

Хочеться. Ну і що? Перехочеться, - сказала вона, підкресливши, що жінці важливо бути поруч з чоловіком.

Але при цьому жінка повинна бути незалежною.

Але чоловік не повинен давати жінці можливості, щоб вона розм'якла. Тоді ці відносини потонуть в побуті. Тобто повинна бути своя незалежність – поруч, але у кожного має бути свій простір, - підсумувала Тіна.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень