Захоплення на 16-го Липня у Рівному: охоронці напали на охоронців

Власник хотів виставити своїх людей

Поліцейські розслідують факт захоплення офісного приміщення у Рівному. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Рівненщини:

Напередодні до поліції повідомив охоронець офісу, розташованого на вулиці 16 Липня обласного центру, що невідомі особи відібрали в нього ключі та зачинились зсередини.

До переговорів із сімома особами в камуфляжі вступив начальник поліції Рівного Василь Зелінський, за результатами яких всі особи добровільно звільнили приміщення.

Шестеро учасників подій віком від 21-го до 45-ти років є жителями Хмельницької області та ще один, 36-річний — із Рівненського району.

З’ясувалося, що 46-річний рівнянин, який є власником офісного приміщення, попросив їх взяти рівненський офіс під охорону.

Охоронці прибули у Рівне на двох машинах. Під час огляду поліцейські виявили та вилучили учбову протипіхотну міну, страйкбольний автомат із магазином до нього, дві радіостанції, балаклаву, відеоплеєр, тубус від порохового заряду, дерев’яну биту та три номерні знаки.

Обидва автомобілі доставили на територію Рівненського відділу поліції. Вирішується питання про накладення на них арешту.

Крім того, до місця події підійшли ще близько 10 осіб із металічними трубами в руках, які повідомили, що збираються тут працювати. Оскільки правоохоронці не впускали їх на територію через проведення слідчих дій, ті почали конфліктувати. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили газові балончики, ножі та молотки.

Нині триває розслідування за фактом самоуправства. Ми писали раніше про суперечки за це приміщення. Читайте докладніше в матеріалі:

Воюють бізнесмени - страждають люди. У Рівному продовжується боротьба за приміщення в центрі міста (ВІДЕО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень