Захисне скло для iPhone 15: обираємо найкращий аксесуар

Оптимальні протектори для екрана

Вихід п’ятнадцятого покоління айфонів традиційно викликав хвилю зацікавлення “яблучними” девайсами. Чимало фанатів бренду вже придбали один із нових телефонів серії, інші ж тільки планують купити омріяну модель. Так чи інакше, на хвилі популярності лишається тема вибору супутніх аксесуарів.

Поки інтернетом шириться запит “захисне скло для iphone 15 купити”, розберімося, на які протектори для екрана варто звертати увагу активному користувачу Apple.

Матове

“Глянцеве чи матове?” – часто розмірковують власники смартфонів при виборі скла. З одного боку, глянцеве покриття виглядає вишукано та бездоганно передає зображення з екрана. Утім, матове скло має важливу конкурентну перевагу. Поверхня такого аксесуара нейтралізує бліки, які нерідко заважають користуванню. Дисплей, захищений матовим протектором, демонструє якісну картинку навіть під сонячним промінням чи у яскраво освітленому приміщенні.

Антишпигун

Скло “антишпигун” набуло чималої популярності серед власників мобільної смарттехніки. Фішкою аксесуарів цієї підкатегорії є наявність додаткового шару, який тонує зображення на екрані. Таким чином, людина, яка стоїть поруч із користувачем, замість увімкненого дисплея бачить лише затемнення. Функція “антишпигун” є дієвим способом захистити особисті дані від допитливих очей.

З фрезеруванням

Оформлення країв захисного скла – важливий аспект у виробництві сучасних протекторів. Сьогодні на ринку можна знайти не лише класичні моделі з прямим фрезеруванням, а й аксесуари з округлими та скошеними краями. Таке доповнення робить скло ергономічнішим і практичнішим – воно точно імітує периметр екрана, не створюючи незручних виступів. Моделі з оформленими краями мають позначки 2.5D, 3D, 5D тощо.

З монтажною рамкою

Якщо ви любите самостійно встановлювати протектор на екран, скло з монтажною рамкою у комплекті точно стане вам у пригоді. Зазвичай виробники додатково включають у такі набори засоби для видалення забруднень із дисплея та самого скла, а також інструкцію з монтажу. Щоб рівно зафіксувати аксесуар на екрані, достатньо просто прикласти до нього рамку та притиснути.

Гібридне

Протектори цієї категорії наділені найкращими властивостями скла та плівки. Такі аксесуари поєднують у собі міцність та еластичність, тому вважаються особливо стійкими щодо зовнішніх впливів. Гнучке скло менше схильне до розтріскування, тому може витримати найпотужніший удар і, як наслідок, прослужити на екрані чималий строк. Ультратонкі моделі найкраще передають зображення та не знижують чутливість сенсорів.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень