Загиблих військових Рівного ховатимуть у 74, 75 та 76 кварталах кладовища «Нове»

Таке розпорядження підписав міський голова

Місця на кладовищі «Нове» у Рівному, де хоронять захисників України, закінчуються. Тож нещодавно міський голова Олександр Третяк дозволив проводити поховання на нововідведених ділянках.

Відповідно до розпорядження від 3 липня 2023 року нові місця для поховання військових передбачені у 74, 75 та 76 секторах.

Де ж саме буде чергова «Алея героїв» у Рівному - ми з’ясовуємо у керівника комунального підприємства «Спецкомбінат», який опікується кладовищем. 

Нагадаємо, нещодавно Рівнерада дозволила збільшити територію цвинтаря, понад 12 га землі погодилася передати Великоомелянська селищна рада.

Кладовище у Рівному отримає 12 гектарів землі

Також на сайті Рівнеради з’явився новий проєкт рішення про зміну цільового призначення 14-ти га землі. Проте журналісти Радіо Трек з’ясували, що йдеться не про додаткові площі, а про наявне кладовище «Нове», де вже є поховання.

Це питання технічне, повідомив начальник міського Управління земельних відносин Сергій Таргоній.

 

Таким чином планують привести у відповідність код цільового призначення земельної ділянки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень