Загадкове зникнення: міністр оборони РФ Шойгу не з'являвся на публіці вже 12 днів, – ЗМІ

Крім того, зник начальник російського Генштабу Віталій Герасимов

З 11 березня 2022 року міністр оборони Росії Сергій Шойгу перестав з'являтися у публічному просторі.

Про це повідомляють російські журналісти-розслідувачі з видань «Медіазона» та «Агентство», пише BBC.

За даними журналістів, востаннє Шойгу з'являвся у російських новинах 11 березня, під час зустрічі з турецьким колегою Хулусі Акмаром. 

Того ж дня міноборони розповідало про візит Шойгу до Центрального військового клінічного шпиталю імені Мандрика – там міністр вручав нагороди російським окупантам, які брали участь у бойових діях в Україні.

Згодом, 18 березня, на сайті Кремля з'явилося повідомлення, що Шойгу брав участь у нараді постійних членів Ради безпеки із Володимиром Путіним, однак фото та відео з цієї зустрічі не публікувалися.

За даними ЗМІ, до 11 березня новини про події за участю Шойгу публікувалися майже щодня.

Крім Шойгу, зник з публічного простору і начальник російського Генштабу Віталій Герасимов, відмічає радник голови ОП Михайло Подоляк. Попри війну, немає також системних і важливих протокольних заяв голів спецслужб  Патрушева, Бортникова, Наришкіна.

Гучніше, ніж зазвичай, мовчать економісти – прем'єр Мішустін, голова ЦБ Набіулліна, міністр Решетніков. Словом, усі намертво зникли навіть із публічного протокольного простору, - зауважує Подоляк.

Залишилися лише Сергій Лавров та Дмитро Пєсков, які працюють «на зовнішній ринок», і російські пропагандисти, які продовжують полоскати мізки росіянам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень