Забув розповісти про сотні засобів для сяючого волосся: фінал невдалого перетину кордону

Таким він став для мешканця Рівненської області

В пункті пропуску «Шегині - Медика» із Польщі в Україну прибув Mercedes SPRINTER.

Як повідомляє Львівська митниця, під час проходження митного контролю водій – 51-річний житель Рівненської області, вказав у декларації, що переміщує лише особисті речі.

Однак, оглядаючи автомобіль, митники спільно з прикордонниками виявили 434 одиниці професійних італійських косметичних засобів фірми MURAN, про які водій «забув» під час заповнення декларації.

За попередніми підрахунками, вартість цих товарів становить понад 430 тис. гривень.

За цим фактом складено адмінпротокол, відповідно до ч.2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Митники нагадують, що згідно з ч.1 ст. 374 МКУ, при ввезенні на митну територію України через автомобільні пункти пропуску в ручній поклажі або супроводжувальному багажі декларуванню не підлягають і не оподатковуються митними платежами товари, сумарна вага яких не перевищує 50 кг, а фактурна вартість не перевищує еквівалент 500 євро.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень