Забудьте про цей несмак: 5 антитрендових речей на літо, які зіпсують увесь образ (ФОТО)

Уникайте цих речей при створенні образу

Усі знають, що мода циклічна. Але є речі, які можливо не повернуться у моду. Нині деякі моделі можуть зіпсувати увесь образ. Пропонуємо вам переглянути перелік речей, які видають несмак.

Шльопанці на платформі

Шльопанці на платформі не тільки незручні, нині вони можуть перекреслити усю концепцію образу, адже часто мають неохайний та грубий вигляд.

Джинси-скінні

На заміну тісним скінні вже давно прийшли цікаві джинси «Mom» та стильні палаццо. Втім, деякі досі віддають перевагу саме скінні. Вони здатні невдало підкреслити фігуру. Також їх важко поєднати з сучасними та трендовими речами.

Маленькі клатчі

Багато хто пам'ятає про ці сумочки ще за часів випускних. Існує безліч альтернатив і це точно не клатч, який постійно потрібно тримати у руках.

Екстремальні мініспідниця

Занадто відверті «луки» вже не у тренді. Обирайте речі, в яких ви зможете легко і впевнено рухатись.

Сорочки та футболки з пишними рукавами

Ці блузи дуже довго були модними, особливо варіанти з вишитими рукавами-ліхтариками. Втім, ніщо не вічне.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень